Saturnus

Kvarteret Saturnus har 39 lägenheter fördelat på tre hus byggda i fyra respektive fem våningar. Lägenheterna har hög standard och tillgänglighet.

Kvarteret ligger inom cykelavstånd från Växjö centrum och naturreservatet Bokhultet som kan erbjuda sköna promenadstråk och joggingrundor.

Områdesinformation

Adress: Wieselgrensgatan 5 A-C, Växjö

Antal lägenheter: 39

Byggår: 2020-21

Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök

Våningsplan: 4-5

Hiss: Ja

Förråd: Ja. Finns på vindsplan.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten samt hushållsel.

Rökfritt boende: Det är inte tillåtet att röka i lägenheter, på balkonger/uteplatser eller i trappuppgångar. Detta gäller boende samt även för besökande.

Wieselgrensgatan 5 D har upplåtelseformen ägarlägenheter. Ägarlägenheterna förmedlas av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. För intresseanmälan och mer information mejla till peter.stillman@lansfast.se

Boende i hyresrätterna på Wieselgrensgatan 5C delar innergård med boende i ägarlägenheterna samt miljöhus.

Områdeskarta

Parkeringskarta

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.