Arken

Med ett fantastiskt läge precis vid Trummens strand hittar du kvarteret Arken som byggdes 2019. Ljusa, härliga lägenheter i storlekarna 1 till 5 rum och kök.

Badrummen är kaklade och utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Hallen har klinker och i köket finns diskmaskin och spis med induktionshäll, allt du behöver för ett bekvämt boende.

Ett boende i kvarteret Arken ger dig närhet till centrum, Växjösjön, simhallen, Linnéuniversitetet och Teleborgsslott. Till matbutik har du gångavstånd och direkt utanför din dörr finns fina promenad- och cykelvägar.

Områdesinformation

Adress: Serafimervägen 3A, 3B, 5A, 5B, 7A, 7B, Växjö

Antal lägenheter: 85

Byggår: 2019

Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök

Förråd: Ja. Varmförråd separat (vind). Det finns även möjlighet att hyra till extra förrådsutrymme i mån av tillgång. Adressen är Serafimervägen 5A. 

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten samt hushållsel.

​Rökfritt boende. Det innebär att det inte är tillåtet att röka i lägenheter, på balkonger/uteplatser samt i närliggande utemiljö. Detta gäller för alla boende och för besökande.

Ökad tillgänglighet vilket bl a innebär hiss, rymliga badrum och låga trösklar.

Områdeskarta

Parkeringskarta

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök studentlägenhet

Hos oss hittar du både studentlägenheter och korridorsrum med riktigt bra läge, de flesta på Campus-området, mitt i studentlivet. Oavsett vilket studentboende du väljer så har du alltid 10-månadershyra! Alla våra studentbostäder förmedlas av Boplats Växjö.