Täppan

Kvarteret Täppan består av 1- och 1 1/2-plans marklägenheter, byggda 1978 och två höghus på sex våningar, byggda 2013–14.

Varje marklägenhet har en inhägnad täppa med egen entré och hyresgästen ansvarar för gräs- och häckklippning, renhållning och snöskottning på sin egen tomt.

Här har du lekplatser med sandlådor, gungor samt klätterställningar på flera platser och det är ett mycket trivsamt och barnvänligt område.

Du har nära till naturen och i närheten har du Teleborgs sporthall, elljusspår samt en spontan idrottsplats för barn och ungdomar. Du har gångavstånd till Teleborgs slott, Linnéuniversitetet och Bergundasjön samt bra bussförbindelser till övriga bostadsområden inom Växjö tätort.

Områdesinformation

Adress: Ljungfällevägen 6-328, Växjö

Antal lägenheter: 163

Byggår: 1978. Badrumsrenovering, fönsterbyten, byte av ytskikt golv, ventilationsbyte

Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök

Våningsplan: 1-1,5

Tvättstuga: Ja. Två fristående tvättstugor i området.

Förråd: Ja. Varje lägenhet har eget uteförråd. Övriga förrådsutrymmen finns i lägenheten.

Övrigt: Kvarterslokal som används för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet m m. finns. Kvarterslokalerna kan även hyras för privata tillställningar.

Områdesinformation

Adress: Ljungfällevägen 2 och 4, Växjö

Antal lägenheter: 48

Byggår: 2013-14

Lägenhetsstorlekar: 1-3 rum och kök

Våningsplan: 6

Hiss: Ja

Tvättstuga: Ja

Förråd: Ja. Separata förråd finns i anslutning till parkeringen.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten.

Kvarterslokal som används för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet m m. finns. Kvarterslokalerna kan även hyras för privata tillställningar.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök studentlägenhet

Hos oss hittar du både studentlägenheter och korridorsrum med riktigt bra läge, de flesta på Campus-området, mitt i studentlivet. Oavsett vilket studentboende du väljer så har du alltid 10-månadershyra! Alla våra studentbostäder förmedlas av Boplats Växjö.