Flygfoto med vy över Växjö och Helgasjön. 

Växjös största och bredaste utbud av hyreslägenheter

Med över 11 300 lägenheter i staden, på orterna och på landsbygden är vi Växjös största bostadsbolag. Vi finns i 12 stadsdelar och på 18 orter – från Uråsa i söder till Lammhult i norr. Hos oss hittar du bostäder för livets alla faser.

Vi är Växjö kommuns allmännyttiga bostadsbolag och tillsammans med hela kommunkoncern jobbar vi med en hållbar utveckling av hela Växjö kommun. Vi deltar aktivt i utvecklingen av bostadsområden
och hem för Växjöborna.

Hitta hyresrätt i Växjö

Med över 11 300 lägenheter i Växjö har vi det största och bredaste utbudet av hyresrätter. Vi finns i 12 stadsdelar och på 18 orter – från Uråsa i söder till Lammhult i norr. Tack vare varierade lägenhetstyper i stadens centrum och på de kringliggande orterna kan du som söker bostad hitta ett alternativ som känns skräddarsytt för just din smak och dina behov.

Här har vi lägenheter

Lägenheter i Växjö stad

I centrala Växjö har vi lägenheter i följande stadsdelar: Araby, Bredvik, Centrum, Hovshaga, Norr, Sandsbro, Söder, Teleborg, Väster, Öjaby, Öster och Östra Lugnet.

Lägenheter på kringliggande orter och landsbygd

Vi har också lägenheter i följande kringliggande orter: Braås, Dädesjö, Furuby, Gemla, Ingelstad, Kalvsvik, Lammhult, Rottne, Tolg, Tävelsås, Uråsa, Vederslöv, Värends Nöbbele, Åby, Åryd och Ör.

Karta över Växjö kommun. Kartan visar vart Vidingehem har hyreslägenheter. Kartan är klickbar. Braås Dädesjö Furuby Gemla Ingelstad Kalvsvik Lammhult Rottne Tolg Tävelsås Uråsa Vederslöv Värends Nöbbele Åby Åryd Ör Araby Bredvik Campus Centrum Hovshaga Norr Sandsbro Söder Teleborg Väster Öjaby Öster

Klickbar karta över Växjö kommun. För att se vårt utbud av lägenheter, klickar du på den ort du är intresserad av.

Växjös bredaste utbud av hyreslägenheter

Vårt varierade utbud av lägenheter gör det möjligt att bo såväl stadsnära som med naturen inpå knuten. Hos oss kan du bo i höghus med sjöutsikt eller i marklägenhet med egen täppa. Du kan bo modernt i nyproduktion eller funktionellt i 1960-talshus eller med sekelskiftscharm. Oavsett smak, har vi boendet för dig.

Bostäder för livets alla faser

Oavsett var i livet du befinner dig, har vi boendet för dig! Hos oss hittar du bostäder för livets alla faser. Vi har lägenheter för singelhushåll, för den lilla- och den stora familjen. Vi har också ungdomslägenheter, studentlägenheter, korridorsrum, seniorbostäder och trygghetsboende.

Senast uppdaterad

9 april 2024