Kampagården

Populära kvarteret Kampagården ligger naturskönt vid Växjösjön. Fastigheterna är byggda 2004 i två våningar med grå träfasad. Här finns lägenheter storlekarna 2-3 rum och kök, alla med egen tvättutrustning.

All service finns inom gångavstånd och på strax intill husen finns ett stort grönområde. Runt Växjösjön kan du njuta av fina gång- och cykelvägar. Ett boende här ger dig även närhet till centrum, Trummen, simhallen, Linnéuniversitetet och Teleborgsslott. Med stadsbussen som går med jämna intervaller tar du dig enkel till andra delar av Växjö.

Områdesinformation

Adress: Kampastigen 7-61, Växjö

Antal lägenheter: 28

Byggår: 2004

Lägenhetsstorlekar: 2-3 rum och kök

Våningsplan: 2

Förråd: Ja. Uppvärmt förråd utanför varje lägenhet. 

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten samt hushållsel.

Områdeskarta

Parkeringskartor

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.