Vallen

Kvarteret Vallen består av fem radhus i 2-plan samt höghus med 6–8 våningar och ligger mellan Växjösjön och Bergundasjön.

Du har nära till Växjösjön, där du kan ha ett aktivt liv genom att promenera, jogga eller bada under sommaren och umgås med vänner i kaffestugan vid parken Strandbjörket. Du har även nära till Strandbjörkshallen med tennisbanor samt rekreationsområdet Bokhultet vid Bergundasjön.

Området har fina cykel- och gångvägar in till centrum, där du har all service du kan tänka dig och bussar passerar området flera gånger i timmen.

Områdesinformation

Adress: Sjövallavägen 43-51, Växjö

Antal lägenheter: 5

Våning: 2

Byggår: 2013

Lägenhetsstorlekar: 5 rum och kök

Förråd: Ja. Separat förråd ute.

Sjövallavägen 16-20
Trapphus med hiss och porttelefon. Kallförråd finns i separat byggnad eller i bostadshuset.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten.

P-plats med motorvärmare ingår i hyran på Sjövallavägen 43-51.

Områdesinformation

Adress: Sjövallavägen 16-20

Antal lägenheter: 60

Våning: 6-8

Hiss: Ja

Byggår: 2015

Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök

Förråd: Ja. Kallförråd finns i separat byggnad eller i bostadshuset.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten samt värme.

Rökfritt boende vilket innebär att det inte är tillåtet att röka i lägenheter, på balkonger/uteplatser samt i närliggande utemiljö. Detta gäller boende samt även för besökande till fastigheten.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.