Nyelund

Detta är så nära ett eget hus man kan komma, kvarteret Nyelund är ett populärt radhusområde i 1 och 1½ plan. Husen byggdes 1995 med betongstomme och putsad fasad. Detta är ett idealiskt boende för barnfamiljer.

Till varje lägenhet finns en inhägnad täppa och entré. Hyresgästen ansvarar för gräs- och häckklippning, renhållning och snöskottning på sin tomt. Växjöbostäder ansvarar för skötseln av gemensamma ytor.

Inom en radie av 500 meter finns livsmedelsaffär, vårdcentral, bibliotek och skolor. Du har även nära till naturområden och Helgasjön. På Hovshaga finns det bra bussförbindelser och cykelvägar, så det är enkelt att ta sig till centrum och andra delar av stan.

Områdesinformation

Adress: Björnbärsvägen 105-259, Växjö

Antal lägenheter: 78

Byggår: 1995

Lägenhetsstorlekar: 2-5 rum och kök

Våningsplan: 1-1,5

Tvättstuga: Ja

Förråd: Finns till varje lägenhet i anslutning till garaget.

Områdeskarta

Parkeringskarta

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.