Välkommen till Vidingehem

Var du än väljer att bo inom Växjö kommun är chansen stor att du kan bo i en av våra lägenheter. Vi finns i ett 30-tal områden och erbjuder ett brett utbud av bostäder oavsett behov eller fas i livet.

Vid årsskiftet 2022/2023 förenades Vidingehem och Växjöbostäder under ett namn - Vidingehem. Vi är ett bostadsbolag för hela Växjö kommun med lägenheter i såväl Växjö stad som i de kringliggande orterna – från Uråsa i söder till Lammhult i norr.

Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag och en del av Växjö kommun. Vi ska bidra till att uppfylla den gemensamma visionen; att vår kommun ska vara en fantastisk plats att bo, leva och verka på för invånare, företag och besökare - idag och i framtiden!

Vi är ett nytänkande bostadsbolag och har stora möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi jobbar varje dag för att ge våra hyresgäster livskvalitet och trygghet. Vi är en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Vi är ett av Växjö kommuns helägda aktiebolag med cirka 140 medarbetare. Med drygt 11 000 lägenheter varav 2 100 studentlägenhet och cirka 54 000 kvm kommersiella lokaler är vi en stor aktör i hela Växjö kommun.

Lediga jobb

Nu söker vi flera kollegor till det nya bostadsbolaget. Häng med oss på en spännande resa! Välkommen med din ansökan.

Vi tror på hållbar utveckling

Vi är ansvarsfulla. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.