Kråkan

Kvarteret Kråkan erbjuder ljusa och rymliga lägenheter byggda kring en gård med mycket grönska. Många av lägenheterna har inglasad balkong. I området finns det flera gemensamma uteplatser med sittmöbler, lekplats med sandlåda, gungor och klätterställning samt en tennisplan och spontanidrottsplats.

Det är gångavstånd till centrum med tillgång till all service du behöver och bussar passerar området flera gånger i timmen.

Områdesinformation

Adress: Vintervägen 4-22, Växjö

Antal lägenheter: 431

Byggår: 1964-65, renoverade badrum.

Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök

Våningsplan: 3-5

Hiss: i 5-våningshusen

Tvättstuga: Ja. Finns i bottenplanet på Vintervägen 4, 10, 14 och 18.

Förråd: Ja. Finns i husets källarplan 

Övrigt: Kvarterslokal ligger vid sidan av Vintervägen 10 för hobbyverksamhet. Kvarterslokalen kan hyras för privata tillställningar.

Områdeskarta

Parkeringskartor

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.