Kråkan

Kvarteret Kråkan erbjuder ljusa och rymliga lägenheter byggda kring en gård med mycket grönska. Många av lägenheterna har inglasad balkong. I området finns det flera gemensamma uteplatser med sittmöbler, lekplats med sandlåda, gungor och klätterställning samt en tennisplan och spontanidrottsplats.

Vintervägen erbjuder ljusa och rymliga lägenheter byggda kring en gård med mycket grönska. Fastigheterna byggdes 1964-65 och består av 1-5 rum och kök. Kvarteret är byggt i 3-5 våningar och det finns hiss i femvåningshusen.

Många av lägenheterna har inglasad balkong. I området finns det flera gemensamma uteplatser med sittmöbler, lekplats med sandlåda, gungor och klätterställning samt en tennisplan och spontanidrottsplats.

Vid sidan av Vintervägen 10 finns en kvarterslokal som används till bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet. Den kan också hyras för privata fester.

Det är gångavstånd till centrum med tillgång till all service du behöver och bussar passerar området flera gånger i timmen.

Vintervägen

Lekplats på Vintervägen

Områdesinformation

Adress: Vintervägen 4-22, Växjö

Antal lägenheter: 431

Byggår: 1964-65, renoverade badrum.

Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök

Våningsplan: 3-5

Hiss: i 5-våningshusen

Tvättstuga: Ja. Finns i bottenplanet på Vintervägen 4, 10, 14 och 18.

Förråd: Ja. Finns i husets källarplan 

Övrigt: Kvarterslokal ligger vid sidan av Vintervägen 10 för hobbyverksamhet. Kvarterslokalen kan hyras för privata tillställningar.

Områdeskarta

Parkeringskartor

Vintervägen i kvarteret Kråkan

Vintervägen i kvarteret Kråkan

Lummigt och grönt på Vintervägen i kvarteret Kråkan

Lummigt och grönt på Vintervägen i kvarteret Kråkan

Vintervägen i kv Kråkan

Vintervägen i kv Kråkan

Höstbild från Vintervägen

Höstbild från Vintervägen

Senast uppdaterad

19 mars 2024