Uranusvägen 1

På Uranusvägen bor du bekymmersfritt i en helt ny hyreslägenhet med hög standard och generös, inglasad balkong. Här – med naturen som närmaste granne och närhet till både service och city – är det riktigt gott att leva.

Östra Lugnet lever upp till sitt namn – ett fridfullt och trivsamt bostadsområde. Här finns grundskola med årskurserna F–6, förskolor och vårdboende. Närmsta granne är ett av Växjös främsta rekreationsområden och i nära anslutning finns även Norremarks ständigt växande handelsområde. Nästan lika nära är det till Växjö citys breda utbud av handel, nöje, kultur och idrottsupplevelser på högsta nivå. Ta cykeln längs gamla smalspåret, hoppa på en av alla biogasdrivna bussar eller kör bil längs Evedalsvägen och Sandsbrovägen.

I omgivningarna finns några riktiga pärlor, sådana platser som alla känner till och är lite extra stolta över – som man ofta besöker och gärna visar upp när man får besök: Evedal, Hissö, Kronobergs slottsruin och de många skogspartierna som binder dem samman. För att inte tala om närheten till Helgasjön med möjligheter till bad, fiske och båtturer. Östra Lugnet är bostadsområdet med omedelbar tillgång till såväl hög puls som avslappnande rekreation. Det är inte konstigt att så många valt att flytta hit.

Områdesinformation

Adress: Uranusvägen 1, Växjö

Antal lägenheter: 72 varav 8 seniorbostäder

Byggår: 2020

Våningsplan: 5

Hiss: Ja

Övrigt: Värme ingår. Persienner ingår.

Tillgängligt boende vilket innebär exempelvis med rymliga badrum och låga eller inga trösklar.

Rökfritt boende

Uranusvägen
Uranusvägen

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.