Uranusvägen 1

På Uranusvägen bor du bekymmersfritt i en helt ny hyreslägenhet med hög standard och generös, inglasad balkong. Här – med naturen som närmaste granne och närhet till både service och city – är det riktigt gott att leva.

Östra Lugnet lever upp till sitt namn – ett fridfullt och trivsamt bostadsområde. Här finns grundskola med årskurserna F–6, förskolor och vårdboende. Närmsta granne är ett av Växjös främsta rekreationsområden och i nära anslutning finns även Norremarks ständigt växande handelsområde. Nästan lika nära är det till Växjö citys breda utbud av handel, nöje, kultur och idrottsupplevelser på högsta nivå. Ta cykeln längs gamla smalspåret, hoppa på en av alla biogasdrivna bussar eller kör bil längs Evedalsvägen och Sandsbrovägen.

I omgivningarna finns några riktiga pärlor, sådana platser som alla känner till och är lite extra stolta över – som man ofta besöker och gärna visar upp när man får besök: Evedal, Hissö, Kronobergs slottsruin och de många skogspartierna som binder dem samman. För att inte tala om närheten till Helgasjön med möjligheter till bad, fiske och båtturer. Östra Lugnet är bostadsområdet med omedelbar tillgång till såväl hög puls som avslappnande rekreation. Det är inte konstigt att så många valt att flytta hit.

Områdesinformation

Adress: Uranusvägen 1, Växjö

Antal lägenheter: 72 varav 8 seniorbostäder

Byggår: 2020

Våningsplan: 5

Hiss: Ja

Övrigt: Värme ingår. Persienner ingår.

Tillgängligt boende vilket innebär exempelvis med rymliga badrum och låga eller inga trösklar.

Rökfritt boende

Uranusvägen
Uranusvägen

Senast uppdaterad

11 januari 2023