Gasklockan

Modernt boende i ett av Växjös populäraste kvarter! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område nära lekpark precis intill Växjösjön.

Husen är byggda i 2–3 våningar. Det finns en liten lekplats på området och till varje lägenhet finns en egen uteplats/odlingslott där du som hyresgäst ansvarar för skötseln.

Detta område ligger precis intill det vackra friluftsområdet vid Växjösjön, där du kan ha ett aktivt liv genom att promenera, jogga eller bada under sommaren och umgås med vänner i kaffestugan vid parken Strandbjörket. Du har nära till Strandbjörkshallen med tennisbanor samt rekreationsområdet Bokhultet vid Bergundasjön.

Området har gångavstånd till Växjö centrum, där du har all service du kan tänka dig och bussar passerar området flera gånger i timmen.

Rökfritt boende på Spaljegatan 1, vilket innebär att det inte är tillåtet att röka inne i lägenheten, på balkongen eller uteplatsen. Detta rökförbud gäller även för besökare till fastigheten.

Spaljegatan på Söder i Växjö

Spaljegatan på Söder i Växjö

Lövsalsgatan på Söder i Växjö

Lövsalsgatan på Söder i Växjö

Områdesinformation

Adress: Lövsalsgatan 1-3 och Spaljegatan 1-7, Växjö

Antal lägenheter: 30

Byggår: 2006-07

Lägenhetsstorlekar: 2-4 rum och kök

Våningsplan: 2-3

Hiss: Ja i 3-våningshusen

Tvättstuga: Ja

Förråd: Ja. Kallförråd ingår till varje lägenhet och ligger i anslutning till fastigheterna.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten.

Värme ingår i hyran.

Rökfritt boende på Spaljegatan 1, vilket innebär att det inte är tillåtet att röka inne i lägenheten, på balkongen eller uteplatsen. Detta rökförbud gäller även för besökare till fastigheten

Lövsalsgatan 3

Lövsalsgatan 3

Lövsalsgatan

Lövsalsgatan

Spaljegatan

Spaljegatan

Spaljegatan

Spaljegatan

Spaljegatan

Spaljegatan

Senast uppdaterad

19 mars 2024