Vederslöv

Vederslöv ligger cirka 15 kilometer sydväst om Växjö. Orten har ett engagerat sockenråd, en entusiastisk hembygdsförening, en aktiv idrottsförening samt ett rikt församlingsliv.

Utgångspunkt för alla aktiviteter är den enskilde människans behov genom olika åldrar. Omgivet av vacker natur finns här förskola, förskoleklass, fritidshem, låg- och mellanstadieskola samt fritidshem. Bibliotek, gymnastikhall och badplats sörjer för ortsbornas fysiska och intellektuella välmående. Önskar du något utöver vad orten har att erbjuda, kan du ta dig till Växjö med buss. Välskötta och moderna lägenheter, byggda med omtanke i svensk tradition, med känsla för natur och omgivande byggnader, kan erbjudas den som flyttar hit. Ett boende med hög kvalitet och med naturen direkt utanför din dörr.

Om Vederslöv:


Antal lägenheter:
50

Avstånd till Växjö: 15 kilometer

Kollektivtraik: Länstrafiken Kronoberg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.