Lassaskog Norra

I kvarteret Lassaskog norra är husen byggda i 3-5 våningar och har ljusa och rymliga lägenheter i olika storlekar. I anslutning till varje hus finns lekplatser med sandlådor, gungor och klätterställningar samt gemensamma uteplatser med sittmöbler. I kvarteret finns också en mindre fotbollsplan.

Bara ett stenkast bort ligger Spetsamossen med minigolf, skatepark och pizzeria. Kvarteret ligger centralt i Växjö med närhet till all service du behöver.

Områdesinformation

Adress: Seminarievägen 37-47, Växjö

Antal lägenheter: 154

Byggår: 1965-66

Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök

Våningsplan: 3-5

Hiss: i 5-våningshusen

Tvättstuga: Ja. Finns på Seminarievägen 45

Förråd: Ja. Finns i källarplan.

Övrigt: Kvarterslokal ligger vid sidan av Seminarievägen 21 för hobbyverksamhet. Kvarterslokalen kan hyras för privata tillställningar.

Områdeskarta

Parkeringskartor

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.