Parkering och garage

I många av våra bostadsområden finns det möjlighet att hyra garage- eller p-plats. Det kan förekomma väntetid för dessa platser och därför behöver du ställa dig i bilplatskö på Boplats Växjö. Precis som när du står i bostadskö, samlar du poäng och den som har flest poäng får erbjudande om att hyra bilplatsen.

Så här ställer du dig i bilplatskö:

  1. Logga in på Boplats Växjö Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
  2. Klicka på knappen ”Aktivera” under fliken ”Mina profiler” på ”Mina sidor”.
  3. Fyll i dina önskemål och tryck på knappen ”spara”.

Hur funkar bilplatskön?

  • De flesta av våra parkeringsplatser hyrs ut till dig som bor hos oss och du behöver därför ett giltigt hyresavtal för att kunna ställa dig i kö.
  • Kötiden för bilplatskön gäller endast för det bostadsområde du bor i. Flyttar du till ett annat bostadsområde nollas dina köpoäng och du måste aktivera dig på nytt i bilplatskön.
  • När det blir aktuellt att hyra en bilplats anmäler du ditt intresse på en ledig bilplats på samma sätt som när du söker en lägenhet. Sökande med längst kötid erbjuds bilplatsen.

Har du frågor om bilplatskön?

På Boplats Växjö kan du läsa mer om bilplatskön. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Eller kontakta Boplats Växjö: 0470-73 47 00 eller boplats@vaxjo.se

Vill du se var det finns parkeringsplatser i ditt bostadsområde?

Parkeringskartor finns under respektive bostadsområde.

Förråd och förvaring

Det är viktigt att tänka på vad du förvarar var, för trivseln och för säkerhetens skull. Till lägenheten hör ett förråd där du kan förvara dina saker. Barnvagnar, cyklar och rullatorer förvaras på särskilda uppställningsplatser. Utrymningsvägar som exempelvis trapphus och loftgångar måste hållas fria från saker så att räddningspersonal kan komma fram.

Kundcenter

Det är till vårt Kundcenter du vänder dig med frågor om ditt boende. Du kontaktar oss via e-post, telefon eller genom att logga in i boportalen/mina sidor. Du kan även besöka oss.