Lammengatan särskilt boende

På Lammengatan finns det 41 lägenheter i ett plan. Lägenheternas storlek är mellan 33 och 44 kvadratmeter.

Samtliga lägenheter består av ett till två rum med pentry och handikappanpassat badrum med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns en höj- och sänkbar säng. I övrigt möblerar du efter eget tycke och smak.

I nära anslutning till din lägenhet finns gemensamma lokaler för måltider och aktiviteter samt uteplats. I samma byggnad finns vårdcentral och Folktandvården.

Personalen finns på plats dygnet runt. Hemtjänstinsatserna ges efter behovsbedömning och i samråd med dig, eventuellt dina närstående och berörd personal.

Information om Lammengatan


Adress: Lammengatan 6, Lammhult

Antal lägenheter: 41

Byggår: 1982 (ombyggt 2010)

Övrigt: Särskilt boende förmedlas via Växjö kommun.

Här kan du läsa mer om hur det fungerar. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.