Sjöliden

Sjöliden ligger vackert beläget vid sjön Örken i Braås, tre mil norr om Växjö. Storleken på lägenheterna varierar från ettor till treor. En del lägenheter har uteplats/balkong. I nära anslutning till lägenheten finns matsal, tv/dagrum och uteplats

På Sjöliden finns utrymmen för gemensamma aktiviteter och måltider. Både inomhus och utomhusmiljön är utformad för att stimulera till kreativitet. Runt Sjöliden finns det en promenadväg med bänkar där du kan sitta och njuta av den vackra naturen. I anslutning till Sjöliden ligger Sjösåsäng och Braås Hembygdspark.

Områdesinformation

Adress: Sjösåsvägen 46, Bråas

Antal lägenheter: 32

Byggår: 1990

Övrigt: Särskilt boende förmedlas via Växjö kommun.

Här kan du läsa mer om hur det fungerar. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Områdeskarta

Text

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.