Myran

Kvarteret Myran är ett trivsamt område med vacker utemiljö. Med cykel tar det ca 5 minuter till centrum och närmaste friluftsområde är Fyllerydsskogen, där du har golfbana och joggingrundor strax intill.

Prebendevägen 1-3 är ett attraktivt och trivsamt område med vacker utemiljö. Området är barnvänligt med lekplats runbt knuten och närhet till grönområden.

Det är ca 10 min gångavstånd till Växjö centrum, där du har all service du kan tänka dig och bussar passerar området flera gånger i timmen. Närmaste friluftsområde är Fyllerydsskogen, där du har golfbana och joggingrundor strax intill.

Fastigheterna består av tre våningar och byggdes 1961. Badrummen är renoverade, fönstren är utbytta samt el och ventilation utbytt.

Här finns en kvarterslokal, som kan användas för olika aktiviteter och du kan även hyra den för privata tillställningar.

Prebendevägen 1-3 på Norr i Växjö

Prebendevägen 1-3 på Norr i Växjö

Områdesinformation

Adress: Prebendevägen 1-3, Växjö

Antal lägenheter: 44

Byggår: 1961, badrum renoverade, fönsterbyten samt byte av el och ventilation

Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök

Våningsplan: 3

Hiss: Nej

Tvättstuga: Ja. Finns i källaren på Prebendevägen 1.

Förråd: Ja. Finns i källarplan.

Övrigt: Kvarterslokal finns på Kristina Nilssons väg 3 och kan användas för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet samt går att hyra för privata tillställningar.

Områdeskarta

Prebendevägen 3 på Norr i Växjö

Prebendevägen 3 på Norr i Växjö

Senast uppdaterad

19 mars 2024