Blåsbälgen

Kvarteret Blåsbälgen är ett bra val för dig som vill ha ett bekvämt boende med mycket hög standard.

Huset är byggt i åtta våningar och de flesta lägenheter har två balkonger Du delar en gemensam trädgård med dina grannar och i kvarteret finns även ett övernattningsrum för dina gäster.

Du har närhet till naturområden och det fantastiska Teleborgs slott och all service finns inom gångavstånd. Till Linnéuniversitet har du ca 500 meter och med buss tar du dig enkelt till övriga bostadsområden inom Växjö tätort.

Områdesinformation

Adress: Smedsvängen 11-17, Växjö

Antal lägenheter: 46

Byggår: 2010

Lägenhetsstorlekar: 1-3 rum och kök

Våningsplan: 8

Hiss: Ja

Förråd: Ja. Kallförråd finns på gården.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten.

Rökfritt boende. Det innebär att det inte är tillåtet att röka i lägenheter, på balkonger/uteplatser samt i närliggande utemiljö. Detta gäller boende samt även för besökande till fastigheten.

Övernattningsrum för gäster.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.