Golfbollen

Kvarteret Golfbollen är byggt med 2 och 3-våningshus och är ett mycket barnvänligt område. Här har de flesta lägenheterna en egen uteplats och varje lägenhet har en uppfart för parkering.

Inom gångavstånd finns friluftsbad vid Toftasjön, där du disponerar egen bastu och brygga tillsammans med resten av de boende i området och du har tillgång till motionsspår i Fyllerydsskogen.

Du har ca 3 km till köpcentrum i Norremark samt buss till Växjö centrum, som går med täta mellanrum.

Områdesinformation

Adress: Golfrundan 1 A-G, 3 A-F, 5 A-F, 7 A-H, 9 A-B, 11 A-D, 13 A-B, Växjö

Antal lägenheter: 39

Byggår: 2007

Lägenhetsstorlekar: 2-4 rum och kök

Våningsplan: 2-3

Förråd: Ja. Finns i anslutning till respektive lägenhet.

Övrigt: Individuell mätning av varm- och kallvatten.

Lägenheterna är utrustade med en luftvärmeväxlare/minimaster. Driftkostnaderna för denna debiteras via individuell mätning på lägenhetens elnätsabonnemang.

Tillsammans med villaägarna och bostadsrättsinnehavarna i området disponerar du en egen bastu och brygga vid sjön.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.