Två av Vidingehems medarbetare på Kundcenter.

Jobba hos oss

Drivs du av att göra skillnad och ser möjligheter? Vill du vara med och utveckla Växjö till en attraktiv plats att bo, arbeta och leva på? Då passar du in hos oss på Vidingehem.

Mer än bara ett jobb

Att vi bygger, förvaltar och hyr ut bostäder har du säkert koll på. Vår verksamhet är långsiktig och hållbar. Vi förvaltar och renoverar våra hus för att de ska hålla under många år och bygger nya bostäder för att möta behovet i en växande stad, tätort och landsbygd.

Som en del av Växjö kommun och Växjös allmännyttiga bostadsbolag tar vi ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i vår stad. Med fokus på våra hyresgäster, våra medarbetare och en hållbar framtid för hela kommunen skapar vi livskvalitet och trygghet.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla bostäder till Växjös invånare. Uppdrag är uppdelat i flera olika mål och riktlinjer som kontinuerligt uppdateras.

Vill du vara med och skapa livskvalitet och trygghet?

Engagemang och utveckling

Hos oss är du en del av ett bolag som ger dig möjligheter att utvecklas och påverka. Alla medarbetare har en utvecklingsplan för att stimulera och utmana till yrkesmässig och personlig utveckling, så att vi tillsammans kan uppnå våra övergripande affärsmål.

Hälsa och arbetsglädje

Vi vill att alla medarbetare ska må bra och vara friska så därför satsar vi på hälsofrämjande insatser och förmåner, exempelvis friskvårdsbidrag och trivselaktiviteter.

Balansen mellan arbete och privatliv är viktig, så vi erbjuder en flexibel arbetsplats där det i viss mån är möjligt. För att behålla den höga trivseln anordnar vi till exempel sociala aktiviteter, både under och efter arbetstid, där avdelningen eller hela organisationen har möjlighet att träffas. Det är viktigt för oss att ha roligt på jobbet!

Personalförmåner

Att jobba hos oss har sina fördelar. Här är några av de förmåner som vi erbjuder våra medarbetare:

  • Friskvårdsbidrag 2.000 kr/år
  • Tjänstepension
  • Liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkring
  • Sociala aktiviteter
  • Hälsofrämjande aktiviteter
  • Förmånscykel

Har du frågor eller funderingar?

Om du har du frågor eller funderingar om hur det är att jobba på Vidingehem är du välkommen att kontakta HR-avdelningen, telefon 0470-59 90 00 eller e-post info@vidingehem.se

Senast uppdaterad

15 november 2023