Slåttern/Harven/Rom

Kvarteret Slåttern/Harven/Rom är fastigheter med marklägenheter i 1-2 plan. Alla lägenheterna har egen entré och där finns en plattsatt yta för t ex trädgårdsmöbler. På baksidan av huset finns en uteplats och hyresgästen ansvarar för skötseln av trädgård/täppa.

Det är ett barnvänligt område med flera lekplatser och stora grönytor som gjorda för lek.

Du har ca 1 km till Teleborgs centrum, där du hittar det mesta av den service som du kan behöva. Bra bussförbindelser till övriga delar av Växjö tätort finns här.

Områdesinformation

Adress: Slåttern: Slåttervägen 51-91, Harven: Plogvägen 1-41, 2-6, 26-46, Rom: Plogvägen 51-89, 84-88, 93-97, Växjö

Antal lägenheter: 82

Byggår: 1976-78. Yttre miljön är omgjord, fönster- och takbyten, ventilation

Lägenhetsstorlekar: 2-5 rum och kök

Våningsplan: 1-2

Tvättstuga: Ja. Fristående tvättstugor i området.

Förråd: Ja. Fristående förråd i anslutning till entrén.

Övrigt: Kvarterslokal finns i kv Stockholm. Kan användas för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet m m. Kvarterslokalerna kan även hyras för privata tillställningar.

Garageplats ingår i hyran.

Områdeskarta

Parkeringskartor

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.