Pilgrimen 2

Kvarteret ligger centralt beläget på Södra stationsområdet och gör det extra enkelt för dig som pendlar och tycker om att resa. Många lägenheter i kvarteret har två balkonger.

Detta område ligger även nära vackert friluftsområde vid Växjösjön, där du kan ha ett aktivt liv genom att promenera, jogga eller bada under sommaren och umgås med vänner i kaffestugan vid parken Strandbjörket. Du har nära till Strandbjörkshallen med tennisbanor samt rekreationsområdet Bokhultet vid Bergundasjön.

Området ligger i Växjö centrum, och du har all service du kan tänka dig inpå, inklusive både tåg- och busstationen, som tar dig inom och utanför Växjö kommun.

Områdesinformation

Adress: Södra Järnvägsgatan 4E-G och Drottninggatan 8, Växjö

Antal lägenheter: 54

Byggår: 2017

Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök

Förråd: Ja. Finns i källar- och vindsplan.

Övrigt: Individuell mätning av varm- och kallvatten samt hushållsel.

Områdeskarta

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök studentlägenhet

Hos oss hittar du både studentlägenheter och korridorsrum med riktigt bra läge, de flesta på Campus-området, mitt i studentlivet. Oavsett vilket studentboende du väljer så har du alltid 10-månadershyra! Alla våra studentbostäder förmedlas av Boplats Växjö.