Väster

Stadsdelen Väster är ett mycket populärt och lugnt område som till största del består av villor.

Lägenheterna ligger intill lummiga grönområden, skolor, lekparker och bara några få kvarter från centrum där du har all service du kan önska dig. Bor du på Väster har du också nära till Arenastaden och handelsområdet Samarkand.

Stadsbussarna passerar området flera gånger dagligen och du har också gång- eller cykelavstånd till det mesta du kan behöva.

För barnfamiljen finns kommunala Ulriksbergskolan som är en mångkulturell skola med årskurserna F-5 och Elin Wägnerskolan med årskurserna 6-9. På Väster hittar du flera förskolor med olika inriktning och inom cykelavstånd finns även gymnasieskolor.

Vi erbjuder boenden för både det lilla och stora hushållet. I området finns även ett särskilt boende för äldre och ett seniorboende.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök studentlägenhet

Hos oss hittar du både studentlägenheter och korridorsrum med riktigt bra läge, de flesta på Campus-området, mitt i studentlivet. Oavsett vilket studentboende du väljer så har du alltid 10-månadershyra! Alla våra studentbostäder förmedlas av Boplats Växjö.