Östregård

Här bor du centralt med närhet till Växjösjön, Växjös vackra domkyrka, Stortorget och har all service du kan tänka dig inom promenadavstånd. Fastigheterna är byggda med putsad fasad i fyra våningar och lägenheterna har hög standard.

I närområdet finns bageri, frisör och pizzeria. På staglaberget hittar du Östregårdskolan som är en kommunal F-6-skola och i området finns också två förskolor.

Områdesinformation

Adress: Staglabergsgatan 2, 4, 6 och Östregårdsgatan 10, Växjö

Antal lägenheter: 28

Byggår: 1997

Lägenhetsstorlekar: 2-4 rum och kök

Våningsplan: 4

Hiss: Nej

Tvättstuga: Ja. Finns på Staglabergsgatan 2

Förråd: Ja finns i källarplan med undantag för fastigheten Staglaberget 4 som har sina förråd på Östregårdsgatan 10 (lgh 101 och 102) och på Staglaberget 6 (lgh 201 och 202).

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök studentlägenhet

Hos oss hittar du både studentlägenheter och korridorsrum med riktigt bra läge, de flesta på Campus-området, mitt i studentlivet. Oavsett vilket studentboende du väljer så har du alltid 10-månadershyra! Alla våra studentbostäder förmedlas av Boplats Växjö.