Oden/Frigg/Nornan

Kvarteret Oden/Frigg/Nornan består av marklägenheter i två plan med källare. Varje lägenhet har en egen trädgård, där du som hyresgäst ansvar för gräs- och häckklippning, renhållning samt snöskottning på din tomtdel.

Detta område ligger nära det vackra friluftsområdet vid Växjösjön, där du kan ha ett aktivt liv genom att promenera, jogga eller bada under sommaren och umgås med vänner i kaffestugan vid parken Strandbjörket. Du har nära till Strandbjörkshallen med tennisbanor samt rekreationsområdet Bokhultet vid Bergundasjön.

Området har gångavstånd till Växjö centrum, där du har all service du kan tänka dig och bussar passerar området flera gånger i timmen.

Områdesinformation

Adress: Odingatan 10-14, 13-29 och Södra Ringvägen 18-26, Växjö

Antal lägenheter: 17

Byggår: 1919. Byte av kök, stam- och ventilationsbyte samt badrumsrenovering

Lägenhetsstorlekar: 3-4 rum och kök

Tvättstuga: Ja

Förråd: Ja. Finns i källarplan. 

Övrigt: Individuell mätning av varmvatten.

Värme ingår i hyran.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.