Trapphuset

Mycket attraktiva marklägenheter i 1 och 1½ plan med egen täppa. Detta är så nära ett eget hus man kan komma, idealiskt för barnfamiljer.

Husen byggdes 1986-1987 med betong/trästomme och gult fasadtegel i 1 och 1 ½ plan. Vidingehem ansvarar för skötseln av gemensamma ytor, medan hyresgästen ansvarar för den inhägnade täppan och entrén.

Inom en radie av 500 meter finns livsmedelsaffär, pizzeria, vårdcentral, bibliotek och skolor. Du har även nära till naturområden och Helgasjön. På Hovshaga finns det bra bussförbindelser och cykelvägar, så det är enkelt att ta sig till centrum och andra delar av stan.

Områdesinformation

Adress: Vallmästarevägen 1-133, Växjö

Antal lägenheter: 66

Byggår: 1986-87

Lägenhetsstorlekar: 2-5 rum och kök

Våningsplan: 1-1,5

Tvättstuga: Grovtvättmaskin finns på Björnbärsvägen 137.

Förråd: Uteförråd för redskap, cyklar mm. Övriga förrådsutrymmen finns i lägenheten och i förekommande fall på vinden.

Övrigt: Individuell mätning av kallvatten.

Kvarterslokal finns på Vallmästarvägen 71 och kan användas för bostadsmöten, hobbyverksamhet, barnverksamhet mm. Kvarterslokalerna kan även hyras för privata tillställningar.

Områdeskarta

Parkeringskartor

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.