Minnet

Kvarteret Minnet ligger i utkanten av Väster med vackra villor och lummiga trädgårdar. Fastigheterna är byggda i fyra våningar med hiss.

Kvarteret ligger nära centrum och centralstation och i närområdet finns naturreservatet Bokhultet som erbjuder sköna promenadstråk och joggingrundor. Bara ett stenkast bort har du ett bageri och på andra sidan järnvägen finns närmaste vårdcentral.

Områdesinformation

Adress: Anteliigatan 1, 3 och 5, Växjö

Antal lägenheter: 70

Byggår: 2014-15

Lägenhetsstorlekar: 2-4 rum och kök

Våningsplan: 4

Hiss: Ja

Förråd: Ja. Finns på vindsplan.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten.

Rökfritt boende: Anteliigatan 1 och 3 är ett rökfritt boende. Det innebär att det inte är tillåtet att röka i lägenheter, på balkonger/uteplatser samt i närliggande utemiljö. Detta gäller boende samt även för besökande till fastigheten.

Områdeskarta

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.