Skärvet

Kvarteret består av lägenheter med stora fönster med balkong eller uteplats. Du har din egen entré till din lägenhet via en loftgång.

Du har nära till Växjösjön, Bergundasjön samt Bokhultets naturreservat och området ligger nära utbudet av kultur, nöjen och shopping i Växjö centrum. Du har även bra kommunikationer till och från Skärvet med en busshållplats precis inpå knuten.

Områdesinformation

Adress: Södra Järnvägsgatan 24, Växjö

Antal lägenheter: 39

Byggår: 2017

Lägenhetsstorlekar: 1-3 rum och kök

Förråd: Ja. Finns på vindsplan.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten samt hushållsel.

Rökfritt boende. Det innebär att det inte är tillåtet att röka i lägenheter, på balkonger/uteplatser samt i närliggande utemiljö. Detta gäller boende samt även för besökande till fastigheten.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.