Reningsverket

Kvarteret består av hus byggda i två våningar och är ett av Växjös populäraste bostadsområden. Det finns en liten lekplats inom området och det är mycket hög standard på lägenheterna här.

Området ligger i anslutning till Växjösjön, där du kan ha ett aktivt liv genom att promenera, jogga eller bada under sommaren och umgås med vänner i kaffestugan vid parken Strandbjörket. Du har även nära till Strandbjörkshallen med tennisbanor samt rekreationsområdet Bokhultet vid Bergundasjön. Området ligger nära Växjö centrum, där du har all service du kan tänka dig och bussar passerar området flera gånger i timmen.

Områdesinformation

Adress: Lövsalsgatan 2-8 och Pumphusgatan 1-3, Växjö

Antal lägenheter: 24

Byggår: 2007

Lägenhetsstorlekar: 2-5 rum och kök

Våningar: 2

Förråd: Ja. Kallförråd finns till varje lägenhet i anslutning till fastigheten.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten.

Parkeringsplats med motorvärmare ingår i hyran.

Sök lägenhet

Söker du bostad i Växjö? Vi har cirka 11.000 lägenheter runt om i hela kommunen med ett brett utbud för att passa din livssituation. Alla våra lägenheter förmedlas av Boplats Växjö.

Sök seniorbostad

I en seniorbostad ska det vara enkelt och bekvämt att åldras. Exempelvis kan det finnas hiss, rymligare badrum och breda dörrar med låga trösklar. Lägenheterna ligger ofta nära service och vårdcentral. Seniorboende erbjuds i första hand till dig som fyllt 70 år, men även du som fyllt 55 år kan söka.