Lediga jobb

Här listar vi alla lediga tjänster. Nu söker vi avtalssamordnare, fastighetsvärdar och hyresadministratör. Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi:

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss på Vidingehem men hittar ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål just nu? Då kan du registrera ditt cv i vår intressebank hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Våra rekryterare går igenom intressebanken när de är i behov av rekrytering och kan då bjuda in dig att söka den aktuella tjänsten.

Om du registrerar ditt cv hos oss kommer det finnas lagrat i vår intressebank i tre månader, därefter finns det möjlighet att förlänga registreringen i intressebanken.

Söker du praktikplats?

Om du är intresserad av att göra din praktik hos oss är du välkommen att göra en praktikansökan via vårt formulär hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Undrar du över något?

Har du frågor som rör anställning eller praktikplats hos oss på Vidingehem är du välkommen att kontakta HR på telefon 0470-59 90 00 eller info@vidingehem.se.

Sommarjobba på Växjö kommun

För sommarjobb och vikariat - spana in Växjö kommuns nya sommarjobbssajt: sommarjobb.vaxjo.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad

13 mars 2023