Lediga jobb

Vad roligt att du är intresserad av att jobba med oss! Här hittar du våra lediga tjänster. Finns det ingen ledig tjänst som matchar din profil? Välkommen att registrera ditt cv så kontaktar vi dig om det kommer ut en passande tjänst.

Nu söker vi:


  • Hyresadministratör

    Är du vår hyresadministratör? Nu söker vi dig som är en fena på ekonomi, administration och samarbete. Välkommen med din ansökan!
    Läs mer

  • Chef för fastighetsutveckling

    Är du en erfaren, engagerad och trygg ledare med en passion för samhällsutveckling? Hos oss på Vidingehem får du chansen att vara med och forma framtidens boende i Växjö. Vi söker en visionär med ett starkt intresse för samhället och förståelse för det ansvar som kommer med att driva ett hållbart bostadsbolag. Tillsammans skapar vi trivsamma och hållbara boendemiljöer för invånarna i vår stad, tätorter och på landsbygden.
    Läs mer

Sommarjobb hos Växjö kommun

Vill du se fler sommarjobb i Växjö? På sommarjobb.vaxjo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. listar Växjö kommun aktuella sommarjobb.

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss på Vidingehem men hittar ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål just nu? Då kan du registrera ditt cv i vår intressebank hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Våra rekryterare går igenom intressebanken när de är i behov av rekrytering och kan då bjuda in dig att söka den aktuella tjänsten.

Om du registrerar ditt cv hos oss kommer det finnas lagrat i vår intressebank i tre månader, därefter finns det möjlighet att förlänga registreringen i intressebanken.

Söker du praktikplats?

Om du är intresserad av att göra din praktik hos oss är du välkommen att göra en praktikansökan via vårt formulär hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Undrar du över något?

Har du frågor som rör anställning eller praktikplats hos oss på Vidingehem är du välkommen att kontakta HR på telefon 0470-59 90 00 eller info@vidingehem.se.

Senast uppdaterad

8 april 2024