Barnfamilj tittar på tv

Tv

De flesta av våra lägenheter är anslutna till Tele2 för ett digitalt grundutbud av tv-kanaler.

Kanaler som ingår

För att se exakt vilka tv-kanaler som ingår i det digitala grundutbudet, inklusive eventuell lokal-tv och grannlandskanal, söker du på din adress på Tele2 webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om din lägenhet inte är ansluten till Tele2 kontakta kundcenter för mer information.

Du behöver digitalbox eller en tv med mottagare

För åtkomst till digital-tv behöver du en digital mottagare som är godkänd av Tele2, det vill säga en digitalbox eller en mottagare (DVB-C) som kan vara inbyggd i din tv.

Kan din tv visa digital-tv?

Tele2:s webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du söka på din tv:s modellbeteckning, för att se om den har en inbyggd mottagare:

Beställ digitalbox

Du som är hyresgäst hos oss och saknar tv med inbyggd mottagare kan beställa en digitalbox utan kostnad (max en digitalbox per hushåll).

Boxen beställer du genom att skicka e-post till: info@vidingehem.se eller ringa Kundcenter på 0470-59 90 00. Digitalboxen hämtas på vårt kundcenter.

Om du saknar kanaler i det digitala grundutbudet kan du behöva ett programkort. För att använda ett programkort kan du behöva en CA-modul (korthållare). Kontakta Tele2 Kundservice, telefon 90 222 för mer information.

Felanmälan och frågor

Kontakta Tele2 Kundservice, telefon: 90 222 för mer information.

Världs-tv utan parabol

Det finns också möjlighet att ta in tv-kanaler som tidigare krävde parabol via bredbandsuttaget. Alla våra lägenheter är anslutna till Wexnets stadsnät. Det gör att du via ditt bredbandsuttag kan se sådana tv-kanaler som tidigare krävde en parabolantenn. Du behöver inte byta tv och du får perfekt mottagning som klarar de krav som det nya HDTV-formatet ställer.

Wexnets hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om hur bredbands-tv fungerar och hur du beställer.

Senast uppdaterad

8 januari 2024