Lägenhetsvisning på Araby 

Lägenhetsvisning på Araby 25/5

Lördag 25 maj har du chansen att kika in i våra fina nybyggda lägenheter på Araby. Här bor du modernt och bekvämt, med natursköna omgivningar endast en kvart från centrum.

Välkommen till ett toppmodernt boende med inglasad balkong, natursköna omgivningar och ett centralt läge. Här har du närhet till det mesta. Stortorget ligger bara 2,8 km bort, köpcentret Grand Samarkand ännu närmre. Blir du sugen på ett dopp är badplatsen ett stenkast bort. Här bor du en kort promenad från mataffär och mötesplats Tallgården, där det finns bibliotek och café. Araby fritidsområde vid Helgasjön samt Araby golfbana ligger i närheten.

Fastigheten står färdigbyggd 2024 och i februari började de första hyresgästerna att flytta in. Vill du också flytta in i en nybyggd lägenhet? Än finns chansen!

Varmt välkommen på visning!

Lägenhetsvisning på Tallhöjden-Alabastern

Välkommen att kika in 2-4:a rum och kök!

Lördag 25 maj kl. 15.00-16.00
på Hjalmar Petris väg 4, våning 3.
Araby, Växjö

Vardagsrum med ekparkett i kvarteret Alabastern Tallhöjden.

Ljust och luftigt med öppen planlösning

Om lägenheterna

Lägenheterna har öppen planlösning, vackert ekparkettgolv och eleganta stenskivorna i fönstren som ger rummet en levande atmosfär. Från din inglasade balkong eller uteplats kan du njuta av morgonsolens värmande strålar eller följa solnedgången över staden om kvällen.

För din bekvämlighet är ditt kök utrustat med diskmaskin och i badrummet har du tvättmaskin och torktumlare. De generösa och lättskötta ytorna skapar en rymlig känsla, och det öppna köket samt de ljusa, generösa rummen bidrar till ett trivsamt boende. Samtliga lägenheter har inglasad balkong eller uteplats.

Senast uppdaterad

15 maj 2024