Kvarteret Bärnstenen

Bärnstenen är ett helt nytt bostadsområde som gränsar till Arabyparken och mötesplatsen Tallgården. Kvarteret består av två flervåningshus om sex respektive nio våningar. Här kan du bo i traditionella hyresrätter samt ägarlägenheter.

Lägenheterna erbjuder öppen planlösning med fina materialval såsom ekparkettgolv i alla rum, klinker vid entrén och vackra stenskivor i fönstren. Badrummet har kakel och klinker och egen tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. På vindsplanet finns lättillgängligt förrådsutrymme och barnvagsrum.

Ett boende fullt med möjligheter

I Bärnstenen får du ett boende fullt av möjligheter. Här kan du bo i två, tre eller fyra rum och kök. Du kan hyra, köpa eller hyrköpa - möjligheterna är många.

Väljer du att köpa eller hyrköpa ingår det en parkeringsplats till varje lägenhet.

Nydalavägen 68

På adressen Nydalavägen 68 erbjuder vi nu 24 ägarlägenheter med 2-4 rum och kök. Här har du möjlighet att köpa en lägenhet. Vi erbjuder också möjligheten till hyrköp, där du först hyr för att sedan köpa din ägarlägenhet.

Intresserad?

Ägarlägenheterna förmedlas av mäklare Fastighetsbyrån i Växjö. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vid intresse av hyrköp lämnar du intresseanmälan på Boplats Växjö Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Inflyttning

Från 1 juni 2023.

Nydalavägen 68

Vy från söder

Balkong

Öppen planlösning

Sovrum

Nydalavägen 66

På adressen Nydalavägen 66 bygger vi nu 52 hyreslägenheter med 2-4 rum och kök.

Hyresrätterna kommer från hösten 2023 att förmedlas via Boplats Växjö Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Inflyttning

Från 1 november 2023.

Senast uppdaterad

22 maj 2023