Translate
Lyssna

Use Google to translate this website

Fastighetsarbetare/reparatör

Är du en engagerad medarbetare med erfarenheter från fastighetsbranschen? Gillar du att samarbeta och drivs du av att ge människor och verksamheter hög service? Då har vi utmaningen för dig.

Vi är ett fastighetsbolag som finns på 18 orter och i tre stadsdelar i Växjö kommun. Vi förvaltar cirka 2 000 lägenheter och cirka 100 000 kvadratmeter lokaler såsom skolor, förskolor, och vårdboenden och är en del av Växjö kommun. Hos oss arbetar 54 medarbetare och just nu är vi inne i ett expansivt skede präglat av bland annat nyproduktion av lägenheter och ett intensivt utvecklingsarbete. Därför behöver vi stärka upp med nya stjärnor.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsarbetare/reparatör delar du vårt engagemang och vår värdegrund för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Tjänsten är mångsidig och du arbetar både i Lammhult och Braås samtidigt som det kan förekomma att du arbetar på andra orter där vi har verksamheter.

Som fastighetsarbetare/reparatör ansvarar du för inre och yttre skötsel av våra fastigheter. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat:

  • reparationer av lägenheter, lokaler och lekplatser
  • förebyggande inre och yttre skötsel
  • diverse snickeriarbeten
  • grönyteskötsel
  • städning av trapphus och lägenheter
  • besiktningar vid avflyttning
  • viss administration såsom inköp och registrering av ärenden i vårt fastighetssystem Momentum

Din profil
För att du ska trivas som fastighetsskötare/reparatör måste du vara noggrann med känsla för kvalitet. Du är engagerad och tycker om att lära nytt och du gillar att komma med förslag som kan förbättra vår verksamhet. Då du stora delar av din arbetsdag vistas nära våra kunder och i deras hem är det av stor vikt att du har empati och kan visa hänsyn. Du är en person som tycker om att samarbeta med dina kollegor men också en person som kan arbeta ensam om så krävs.

Ditt arbete kommer att vara starkt knutet till våra mål där vi bland annat ska uppnå mycket nöjda kunder. Därför är din servicekänsla hög och du är duktig på att kommunicera. Därför ser vi att du har goda kunskaper i svenska. Engelska och andra språk är ett plus. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2020. Din ansökan skickar du till info@vidingehem.selänk till annan webbplats. Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Johansson 0470 - 70 17 24

Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut.

Vidingehems medarbetare ska spegla den mångfald som finns i våra bostadsområden. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Senast uppdaterad

2019-12-23

Kontakt

Vidingehem AB
Löpanäsvägen 4
363 21 Rottne

Box 23
363 21 Rottne

0470-70 17 70

Telefontid: helgfria vardagar 8.00-14.00

Jour: 0470-247 73

Vidingehem AB – en del av Växjö kommun

Om vidingehem.se

Miljönyckeltal

Följ oss på