Avtalssamordnare

Nu söker vi en avtalssamordnare för tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill jobba som Avtalssamordnare hos oss. Du blir en del av vår Avtal-/Yttremiljöavdelning och delaktig i att förvalta de gemensamma ytorna i vårt fastighetsbestånd. Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du bidrar till livskvalitet för våra invånare.

Du kommer att arbeta med vår verksamhetsplanering för bland annat avfall/återvinning, miljöhus, lokalvård och parkeringar samt uppföljning av tillhörande entreprenadavtal. Inom vår avdelning hanterar vi även yttre skötsel vilket delvis kan förekomma i denna tjänst. Du ansvarar för kostnadsuppföljning och innehållet av avtalens genomförande och styr mot verksamhetens mål. Du kommer att medverka till vårt utvecklingsarbete kring nya metoder och processer för vår avdelning. Vi vill att du arbetar för att utveckla långsiktiga och goda relationer med våra samarbetspartners och våra hyresgäster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Erfarenhet från liknande roll inom fastighetsförvaltning, grönyteskötsel, avfallshantering och miljöfrågor är meriterande, dock inget krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse och kunskap om vad som krävs för miljö, återvinning och lokalvård. Då ansvarsområdet är brett bör du vara en nyfiken person som tycker om att lära dig nya kunskapsområden.
Du har stor förmåga att samarbeta och skapa relationer samtidigt som du har ett professionellt förhållningssätt med hög känsla för service och kvalitet. Du har en god ekonomisk förståelse, är organiserad och tar initiativ till ständiga förbättringar. Du är lättlärd, öppen och positiv.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Värdegrunden förenar oss alla i Växjö kommunkoncern och består av fyra värderingar som påverkar vårt sätt att vara och hjälper oss att leverera en god service till våra invånare, företag och besökare. Detta samtidigt som vi värnar om att vara en attraktiv arbetsplats som erbjuder en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Värdegrunden är en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningen

Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2023-06-01 eller efter överenskommelse.

Ansökningsinformation

Referensnummer: A1203302
Sista ansökningsdatum: 2023-04-10

Vid frågor om tjänsten, välkommen att kontakta:

Jimmy Stark, Avtal och Yttremiljöchef, 0470-59 91 61, jimmy.stark@vidingehem.se

Om arbetsplatsen. Vid årsskiftet 2022/2023 gick våra två kommunägda bostadsbolag, Växjöbostäder och Vidingehem, samman och bildade ett nytt bostadsbolag. Namnet på det nya bostadsbolaget är Vidingehem. Med gemensamma muskler får vi nu större möjligheter att skapa hållbara och trivsamma bostäder. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och vi fortsätter att vara en drivande aktör i att utveckla och förvalta en växande och trygg stad, tätort och landsbygd.

Tillsammans har vi ett stort utbud av lägenheter i hela Växjö kommun, både i stadsnära och naturnära boendemiljöer. Med drygt 11 500 lägenheter varav drygt 2 000 studentbostäder erbjuder vi ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi är ca 140 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom våra kunniga och engagerade medarbetare skapar vi trivsel och vardagstrygghet för våra hyresgäster.

Senast uppdaterad

10 mars 2023