Sommarhälsning 2024

Publicerad 24 juni 2024

Hyresgäst

Så var den ljusa årstiden här igen! Vi på Vidingehem önskar dig en skön sommar och vill gärna passa på att skicka med ett par tips.

För alla sommarlovslediga barn och ungdomar har vi en solig nyhet: vi skruvar upp vår populära lovverksamhet ytterligare ett snäpp – vi kallar den Vidingehäng. Under våren har vi krokat arm med flera av de fantastiska föreningar som finns runt om i vår kommun. Tillsammans har vi skapat en lång lista av roliga aktiviteter och under veckorna 25–30 dyker vi upp på flera av våra områden. På vår webbplats hittar du information om platser och tider (Sommar 2024 - Vidingehem). Så kom och häng med oss i sommar – tillsammans maxar vi lovet!

Vi fortsätter också vår uppskattade och växande verksamhet Odla med oss. Det spelar ingen roll om man är nyfiken nybörjare eller djupt rotad i myllan – alla är välkomna till våra pallkragar för att odla och umgås. Som vanligt avslutar vi med skördefest!

Förresten, du har väl upptäckt Mina sidor? På vår webbplats kan du logga in och uträtta ett stort antal praktiska ärenden; göra felanmälning, se dina avier, ställa frågor kring ditt boende, ta del av nyheter och mycket mer. Kundservice på dina villkor helt enkelt ¬– öppet dygnet runt, året om.

Så återigen, ha en riktigt skön sommar! Och hoppas vi får tillfälle att träffas, kanske under Vidingehäng, kanske runt odlingslådorna eller kanske i något annat sammanhang.

Med soliga sommarhälsningar
Vi på Vidingehem

Senast uppdaterad

24 juni 2024

Relaterade nyheter