Gå till startsidan
Translate
Lyssna

Use Google to translate this website

Skötsel av tomtdel och uteplats

Vi vill att alla ska trivas i sin boendemiljö. För dig som har förmånen att ha en uteplats i anslutning till din lägenhet innebär det en glädje, men också ett ansvar att sköta om den.
Håll allmän ordning på din uteplats och använd den inte för förvaring av sådant som inte hör hemma där såsom skräp, trasiga cyklar, kyl och frys etc.

Vi genomför rutinmässig översyn av uteplatser och om din tomt skulle vara skött på ett otillfredsställande sätt får du ett påpekande om detta. Om tomten inte återställs i godtagbart skick gör vi iordning den och debiterar dig för kostnaden. Som hyresgäst har du alltid ansvar att sköta om din uteplats och tomt.

Du kan även tänka på att vi alla kan hjälpas åt att hålla en snygg och trivsam boendemiljö genom att plocka upp det småskräp som ibland ligger ute på gården.
Genom att hålla din uteplats och tomdel i gott skick bidrar du till att ge området ett trivsamt intryck. Har du frågor, förbättringsförslag eller önskemål angående din uteplats är du välkommen att kontakta ditt områdeskontor.

Läs även om Trädgårdsskötselöppnas i nytt fönster
Läs även om Regler nät och staketöppnas i nytt fönster

Kundservice

Skötsel av tomtdel och uteplats

Senast uppdaterad

2018-11-19

Kontakt

Vidingehem AB
Löpanäsvägen 4
363 21 Rottne

Box 23
363 21 Rottne

0470-70 17 70

Telefontid: helgfria vardagar 8.00-14.00

Jour: 0470-247 73

Vidingehem AB – en del av Växjö kommun

Om vidingehem.se

Miljönyckeltal

Följ oss på