Gå till startsidan
Translate
Lyssna

Use Google to translate this website

Bredband

Bredband i din lägenhet

En unik satsning på bredbandsteknik till alla våra vanliga bostadslägenheter påbörjades under vintern 1999 och stod klar några år senare. Detta är ett samarbete mellan de kommunala bostadsbolagen i Växjö kommun och Växjö Energi AB (Veab).

Lägenheter i samtliga av våra bostadsorter har möjlighet till en Internetuppkoppling via fiberkabel. Det finns också möjlighet till ip-telefoni och ip-TV. Operatör i nätet är Wexnet. Har du frågor kan du även kontakta deras kundtjänst på tfn 0470-70 33 33.

För att aktivera ditt nätabonnemang gör du så här: Koppla in datorn i bredbanduttaget i lägenheten. Gå in på wexnet.net och följ anvisningarna om hur du aktiverar ditt abonnemang. Efter registreringen har du möjlighet att välja din mix av de tjänster som erbjuds av flera olika leverantörer. Läs mer om olika leverantörer.

Wexnet har en guide (finns på svenska och engelska) för att komma igång, länk till wexnets hemsidalänk till annan webbplats.
Wexnet har även filmguider hur man kommer igång med tjänster, länk till Wexnets filmerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Problem med internet?
Om du sen stöter på problem med ditt internet ska du ringa till din tjänsteleverantör för ditt abonnemang.

Senast uppdaterad

2020-07-24

Kontakt

Vidingehem AB
Löpanäsvägen 4
363 21 Rottne

Box 23
363 21 Rottne

0470-70 17 70

Telefontid: helgfria vardagar 8.00-14.00

Jour: 0470-247 73

Vidingehem AB – en del av Växjö kommun

Om vidingehem.se

Miljönyckeltal

Följ oss på