Gå till startsidan
Translate
Lyssna

Use Google to translate this website

Frågor och svar

Så fungerar våra tillval

Kan jag beställa en tillvalsprodukt när som helst?

Du kan göra tillval i stort sett när som helst. Det enda som krävs för att du ska kunna göra en beställning är att du är kontraktsinnehavare och sköter dina hyresinbetalningar.

Kan jag beställa alla tillval?

Varje lägenhet har sina speciella förutsättningar, vilket ibland kan begränsa tillvalsmöjligheterna. Vi undersöker förutsättningarna och ger dig besked om det är möjligt att installera tillvalet i just din lägenhet.

Hur beställer jag en tillvalsprodukt?

För att göra en beställning kontaktar du oss på tel 0470-701770. Vi undersöker eventuell installationskostnad och översänder ett avtal som du ombeds underteckna innan arbetet påbörjas.

Hur betalar jag mitt tillval?

Betalningen av olika tillval sker genom en förhöjd månadsavgift eller ett engångsbelopp. För vissa produkter kan det bli fråga om både ett engångsbelopp samt en ökad hyra. I vissa fall kräver vi förskottsbetalning.

Hur lång tid tar det innan jag får mitt tillval?
Leveranstiden beror på valet av produkt. Ibland behöver vi beställa hem material innan ditt tillval kan installeras.

Hur länge betalar jag ett hyrestillägg?

Hyrestillägget är permanent och innebär att du betalar den förhöjda hyran så länge du bor kvar i lägenheten. Den extra kostnaden ska motsvara den utökade standarden som du får i din lägenhet.

Hur sätter Vidingehem priserna?

Den förhöjda hyran eller engångsbeloppet motsvarar de kostnader Vidingehem har för material och produkt, installation, reparation och underhåll samt hantering av ärendet.

Äger jag de tillval som tillförts lägenheten?

Nej, tillvalsprodukterna tillhör lägenheten och ägs av Vidingehem. Du får alltså inte ta med dig något om du flyttar. Det tillval som tillförts lägenheten övertas av nästa hyresgäst. Detta gäller även om du betalat ett engångsbelopp för tillvalet.

Kan jag få hjälp med inkoppling av egen tvätt- och diskmaskin?

Tvätt- och diskmaskiner är praktiska hjälpmedel i hushållet. Kom bara ihåg att maskinerna måste kopplas in på ett korrekt och säkert sätt. En felaktig inkoppling kan både störa varmvattenförsörjningen till hela huset och förorsaka vattenskador. 
Det kan bli både dyrt och krångligt att hitta och åtgärda sådana fel. Vi hjälper gärna till med att koppla in dina egna maskiner mot en kostnad.

Kundservice

Frågor och svar

Senast uppdaterad

2020-06-03

Kontakt

Vidingehem AB
Löpanäsvägen 4
363 21 Rottne

Box 23
363 21 Rottne

0470-70 17 70

Telefontid: helgfria vardagar 8.00-14.00

Jour: 0470-247 73

Vidingehem AB – en del av Växjö kommun

Om vidingehem.se

Miljönyckeltal

Följ oss på