Lediga jobb

Vad roligt att du är intresserad av att jobba med oss! Här hittar du våra lediga tjänster. Finns det ingen ledig tjänst som matchar din profil? Välkommen att registrera ditt cv så kontaktar vi dig om det kommer ut en passande tjänst.

Nu söker vi:


  • Fastighetsvärdar

    Gillar du att arbeta med människor? Är du händig och strukturerad? Nu söker vi flera fastighetsvärdar för tillsvidareanställning heltid eller timvikarier. Som fastighetsvärd jobbar du nära våra hyresgäster och bidrar till ökad trivsel i våra bostadsområden. Om du söker ett omväxlande och utvecklande arbete, då kan detta vara det perfekta jobbet för dig!
    Läs mer

  • Chef Ekonomi och Affärsstöd

    Vill du leda och forma den nya avdelningen Ekonomi & Affärsstöd? Du kommer vara spindeln i nätet, i säkerställandet av effektivt stöd och service till alla delar av vår verksamhet. Med en spännande mix av ansvarsområden, från att samla och strukturera avdelningen till att driva förbättringar inom systemstöd och informationssäkerhet, är detta en roll för den strategiskt tänkande och relationsbyggande ledaren. Om du har en passion för ekonomi, gedigen erfarenhet av ledarskap och vill vara en nyckelspelare i både bolagets och kommunens framtid, då kan detta vara din nästa utmaning.
    Läs mer

Sommarjobb hos Växjö kommun

Vill du se fler sommarjobb i Växjö? På sommarjobb.vaxjo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. listar Växjö kommun aktuella sommarjobb.

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss på Vidingehem men hittar ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål just nu? Då kan du registrera ditt cv i vår intressebank hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Våra rekryterare går igenom intressebanken när de är i behov av rekrytering och kan då bjuda in dig att söka den aktuella tjänsten.

Om du registrerar ditt cv hos oss kommer det finnas lagrat i vår intressebank i tre månader, därefter finns det möjlighet att förlänga registreringen i intressebanken.

Söker du praktikplats?

Om du är intresserad av att göra din praktik hos oss är du välkommen att göra en praktikansökan via vårt formulär hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Undrar du över något?

Har du frågor som rör anställning eller praktikplats hos oss på Vidingehem är du välkommen att kontakta HR på telefon 0470-59 90 00 eller info@vidingehem.se.

Senast uppdaterad

18 september 2023