Lediga jobb

Vad roligt att du är intresserad av att jobba med oss! Här hittar du våra lediga tjänster. Finns det ingen ledig tjänst som matchar din profil? Välkommen att registrera ditt cv så kontaktar vi dig om det kommer ut en passande tjänst.

Nu söker vi:


 • Arkivkanslist

  Har du en passion för struktur och ordning? Har du bra koll på arkivlagstiftningen? Bli vår arkiveringshjälte! Vi letar efter en arkivkanslist som är redo att forma vår framtid genom genom att säkerställa en effektiv dokumenthantering och arkivering. Sök nu och bli en viktig del av vårt team!
  Läs mer

 • Hyrescontroller

  Är du vår hyrescontroller? Nu söker vi en nyfiken och relationsskapande controller som brinner för analys och utveckling. Välkommen med din ansökan!
  Läs mer

 • Vd till Vidingehem

  Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Vill du driva och utveckla ett hållbart bostadsbolag, som ger mervärde till Växjö kommuns invånare? Är du vår trygga, modiga, engagerade och innovativa vd? Ansök idag!
  Läs mer

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss på Vidingehem men hittar ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål just nu? Då kan du registrera ditt cv i vår intressebank hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Våra rekryterare går igenom intressebanken när de är i behov av rekrytering och kan då bjuda in dig att söka den aktuella tjänsten.

Om du registrerar ditt cv hos oss kommer det finnas lagrat i vår intressebank i tre månader, därefter finns det möjlighet att förlänga registreringen i intressebanken.

Söker du praktikplats?

Om du är intresserad av att göra din praktik hos oss är du välkommen att göra en praktikansökan via vårt formulär hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Undrar du över något?

Har du frågor som rör anställning eller praktikplats hos oss på Vidingehem är du välkommen att kontakta HR på telefon 0470-59 90 00 eller info@vidingehem.se.

Senast uppdaterad

18 september 2023