Lediga jobb

Vad roligt att du är intresserad av att jobba med oss! Här hittar du våra lediga tjänster. Finns det ingen ledig tjänst som matchar din profil? Välkommen att registrera ditt cv så kontaktar vi dig om det kommer ut en passande tjänst.

Nu söker vi:


  • Vi söker en fastighetsvärd

    Gillar du att arbeta med människor? Är du händig och strukturerad? Vi söker nu en serviceinriktad fastighetsvärd som vill jobba nära våra hyresgäster och bidra till ökad trivsel i våra bostadsområden! Om du söker ett varierande och utvecklande arbete, då kan detta vara det perfekta jobbet för dig!
    Läs mer

  • Vikarierande samordnare till bostadssociala gruppen

    Är du vår nya kollega och trygghetsskapare? Vi söker dig som är öppen, engagerad och driven som vill vara en del av vårt bostadssociala team. Du kommer att spela en viktig roll i att skapa trivsamma och välfungerande bostadsmiljöer för våra hyresgäster genom att arbeta med bostadssociala frågor.
    Läs mer

Sommarjobb hos Växjö kommun

Vill du se fler sommarjobb i Växjö? På sommarjobb.vaxjo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. listar Växjö kommun aktuella sommarjobb.

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss på Vidingehem men hittar ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål just nu? Då kan du registrera ditt cv i vår intressebank hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Våra rekryterare går igenom intressebanken när de är i behov av rekrytering och kan då bjuda in dig att söka den aktuella tjänsten.

Om du registrerar ditt cv hos oss kommer det finnas lagrat i vår intressebank i tre månader, därefter finns det möjlighet att förlänga registreringen i intressebanken.

Söker du praktikplats?

Om du är intresserad av att göra din praktik hos oss är du välkommen att göra en praktikansökan via vårt formulär hos Visma Recruit. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Undrar du över något?

Har du frågor som rör anställning eller praktikplats hos oss på Vidingehem är du välkommen att kontakta HR på telefon 0470-59 90 00 eller info@vidingehem.se.

Senast uppdaterad

18 september 2023