Portvakten

Detta område med stora grönytor ligger nära sjön Trummen där är det populärt att promenera eller ta en joggingtur. På bekvämt gångavstånd finns livsmedelsbutik.

Till Linnéuniversitetet och Teleborgs centrum är det cirka 1,8 km. Till centrum med all service man kan önska sig är det cirka 1 km. Tack vare fina cykelvägar och stadsbussen som går med jämna intervaller tar du dig enkel till andra delar av Växjö.

Områdesinformation

Adress: Sigfridsvägen 21, Växjö

Antal lägenheter: 24 studentlägenheter av 39

Byggår: 1935. Totalrenoverad 2013

Lägenhetsstorlekar: 2-3 rum och kök

Tvättstuga: Ja. Finns i entréplan.

Övrigt: Individuell mätning av kall- och varmvatten samt hushålls el.

Rökfritt boende på Sigfridsvägen 21-37. Det innebär att det inte är tillåtet att röka i lägenheter, på balkonger/uteplatser samt i närliggande utemiljö. Detta gäller boende samt även för besökande till fastigheten.​

Områdeskarta

Parkeringskartor

Sök studentlägenhet

Hos oss hittar du både studentlägenheter och korridorsrum med riktigt bra läge, de flesta på Campus-området, mitt i studentlivet. Oavsett vilket studentboende du väljer så har du alltid 10-månadershyra! Alla våra studentbostäder förmedlas av Boplats Växjö.

Flytta in

Välkommen hem! Äntligen är det dags att flytta in i din nya lägenhet. Här har vi samlat allt du behöver veta innan och under inflyttning.