Docenten

Docenten

Vardagslyx med grym utsikt! Docenten är vårt nyaste tillskott med 248 moderna och fräscha studentlägenheter fördelat på 7 våningar. Du kan bo i en etta med kokvrå eller dela en tvåa (och hyran) med en studentkompis.

Från din lägenhet har du utsikt över någon av de två innergårdarna, där kan du umgås och ha trevligt med dina grannar och studentkompisar. Som för alla våra studentbostäder har du 10-månadershyra. Docenten är ett nytt, fräscht och annorlunda studentboende!

Om lägenheterna

Lägenheterna är välutrustade och har spis med glaskeramikhäll, kombinerat kyl- och frysskåp samt badrum med dusch. Färgsättningen är ljus och fräsch. I ettorna har du ett eget förråd i lägenheten. Tvåorna har uteplats eller balkong.
Har du cykel ställer du den på ditt våningsplan! På varje plan finns det numrerade cykelplatser under tak.

1 rum och kök:
1 rum och kokvrå/hall: Laminatgolv (ekimitation) i rum och hall. Vitmålade väggar. Kokvrån har vita köksluckor med massiv ekkantlist samt grå bänkskiva och vitt kakel. Kombinerat kyl- och frysskåp, spis med glaskeramikhäll och köksfläkt. Plastmatta på golv och väggar i badrum, draperistång, spegelskåp och handdukskrokar.

2 rum och kök:
Laminatgolv (ekimitation) i samtliga rum och hall. Vitmålade väggar. Köket har vita köksluckor med massiv ekkantlist samt grå bänkskiva och vitt kakel. Kombinerat kyl- och frysskåp, spis med glaskeramikhäll och köksfläkt. Plastmatta på golv och väggar i badrum, draperistång, spegelskåp och handdukskrokar.

Områdesinformation

Adress: Framtidsvägen 7A, 7B, 7C, Växjö

Antal lägenheter: 248 studentlägenheter

Byggår: 2018

Lägenhetsstorlekar: 1-2 rum och kök (240st 1 rok och 8st 2 rok)

Våningsplan: 7

Hiss: Ja

Tvättstuga: Ja. 8 separata tvättstugor samt en akuttvättstuga finns på plan 1. Tvättstugan nås via trapphus 7B. Bokningar görs via bokningsenheten vid tvättstugorna. Finns på Skogsnäsvägen 3, ingång via gaveln av huset.

Förråd: 1 rok har förråd i lägenheten. 2 rok har externt varmförråd på ca 1 kvm i trapphus 7C.

Övrigt: På plan 1 finns två innergårdar med sittgrupper och planteringar.

Områdeskarta

Parkeringskartor

Docenten
Docenten
Docenten
Docenten
Docenten
Docenten
Docenten
Docenten
Docenten

Senast uppdaterad

1 september 2023