Gå till startsidan
Translate
Lyssna

Use Google to translate this website

Livskvalitet

En flicka klädd i klänning springer med en blomma i sin hand på en grön äng.

Tryggt, trivsamt och tillgängligt

Ordet livskvalitet betyder olika saker för oss människor. Men en central bit när det gäller att lägga livets pussel är boendet. Vidingehem har lägenheter på 18 orter och i tre stadsdelar runt om i Växjö kommun – boenden som gör att många viktiga bitar faller på plats.

Närhet. Det ska vara nära till den dagliga servicen, därför bygger vi alltid centralt. Samtidigt ligger våra orter på bekvämt avstånd till Växjö. Allt mitt i den härliga småländska naturen.

Frihet. Du som bor i hyresrätt sparar en halvtimme om dagen. Så mycket tid använder nämligen den som bor i villa på att sköta trädgården och reparera huset. Omräknat i arbetstid blir det en hel månad på ett år*.

Trygghet. I beräkningen ovan ingår inte den tid man lägger ner på att oroa sig för räntehöjningar, vilket man ju slipper som hyresgäst. Och om något går sönder är det bara att lyfta luren!

Tillgänglighet. Hos oss ska alla kunna bo, gammal som ung. Vi bygger alltid med hiss och aldrig med onödiga nivåskillnader som hindrar rollatorer eller barnvagnar.

Pålitlighet. Vi tar vårt ansvar, inte minst genom vårt miljöarbete – bland annat deltar vi i Allmännyttans klimatinitiativ, där målet är att de allmännyttiga bostadsföretagen ska vara fossilfria senast år 2030 och att energianvändningen ska minska med 30 procent.

Senast uppdaterad

2020-07-28

Kontakt

Vidingehem AB
Löpanäsvägen 4
363 21 Rottne

Box 23
363 21 Rottne

0470-70 17 70

Telefontid: helgfria vardagar 8.00-14.00

Jour: 0470-247 73

Vidingehem AB – en del av Växjö kommun

Om vidingehem.se

Miljönyckeltal

Följ oss på