Gå till startsidan
Translate
Lyssna

Use Google to translate this website

Trygghetsboende Ingelstad

Bild på en asfalterad gångväg med gräsmatta på båda sidorna där en anka går. Träd står runt om och i bakgrunden står ett rött trevånings trähus.

Inte nog med att vidingehem är först ut i kommunen med att erbjuda trygghetsboende, vi har dessutom hittat den perfekta platsen – E-huset i Ingelstad! Granne med äldreboendet Kvarngården, mitt i ett lummigt grönområde med ån och Kvarndammen alldeles intill. Vårdcentral och övrig daglig service finns på andra sidan bron.

Den fina byggnaden är ritad av arkitekten Tomas Broman, bygd i tre våningar och med trästomme. Den ansågs allmänt som en föregångare i byggteknik och miljöengagemang då den stod färdig i oktober 1994. Nu är innandömet nyrenoverat. Lägenheterna har förhöjd tillgänglighet och en standard anpassad för dig som är äldre. Här finns det en bovärd och gemensamma utrymmen att umgås i – upplagt för ett riktigt trivsamt boende, med andra ord!

Lägenheterna är helt nyrenoverade.

Man kan välja att umgås i gemensamhetsutrymmet.

Vad ska byggnaden heta?

– E-huset är inte rätt benämning på en så vacker byggnad. Därför utlyser vi en namntävling – skicka in ditt förslag till info@vidingehem.se senast 31 augusti. Vinnaren får det hedersamma uppdraget att vara med och klippa bandet vid invigningen, säger tf vd Anna Johansson.

I anslutning till trygghetsboendet ligger den vackra Kvarndammen.

I anslutning till trygghetsboendet ligger den vackra Kvarndammen.

Sök lägenhet

Så fort lägenheterna blir tillgängliga på Bolaplats Växjö kommer det att offentliggöras här på wepplatsen, via sociala medier samt genom annonsering.

Trygghetsboende är för dig som är 70 år eller äldre. Det ingår ingen vård, men behöver du stöd och hjälp kan du ansöka om hemtjänst.

Aktuellt

Trygghetsboende Ingelstad

Senast uppdaterad

2020-08-04

Kontakt

Vidingehem AB
Löpanäsvägen 4
363 21 Rottne

Box 23
363 21 Rottne

0470-70 17 70

Telefontid: helgfria vardagar 8.00-14.00

Jour: 0470-247 73

Vidingehem AB – en del av Växjö kommun

Om vidingehem.se

Miljönyckeltal

Följ oss på