Translate
Lyssna

Use Google to translate this website

Bo nära till allt!

Tänk dig ett tryggt boende med hög tillgänglighet och attraktiv inredning. På Furulidsvägen i Ingelstad erbjuder vi ett modernt hem där det är lätt att trivas.

På hemmaplan omges du av det mindre samhällets genuina gemenskap och alldeles inpå knuten väntar den härliga småländska naturen. Genom närheten till Växjö har du den större stadens hela utbud av nöje, kultur och handel på bekvämt avstånd. Så visst ligger det nära till hands att tala om det bästa av två världar!

KÖK | Vitlackerade luckor med kant av ek, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt praktiskt eluttag med inbyggd timer.

BADRUM | Tvättmaskin och torktumlare, tvättbänk med överskåp och högskåp.
Möjliga tillval: Duschvägg och handdukstork.

KOMMUNIKATION | Kabel-TV och bredbandsuttag (i alla rum förutom badrummet).

TILLGÄNGLIGHET | Hiss. Inga besvärliga nivåskillnader utomhus. Dörrarna är bredare än standard och det finns inga trösklar mellan rummen. Vändradie för inomhusrullstol i kök och badrum.

FÖRDEL | Lägenheterna är rökfria.

INFLYTTNING | I slutet av maj.

Furulidsvägen 14 vardagsrum och kök


Om Ingelstad

Ingelstad ligger mitt i det småländska jord- och skogsbrukslandskapet, alldeles intill vackra Torsjön, vars södra spets tränger ända in i samhällets centrum.
Här finns all den vardagliga service man behöver – affärer, restauranger, vårdcentral, bibliotek, skola, förskolor och busshållplats med täta turer till såväl Växjö som Tingsryd.
Från Furulidsvägen 14 har man nära till allt detta. Och i kombination med ett aktivt föreningsliv och den omgivande småländska naturen finns alla förutsättningar för en aktiv fritid.

Aktuellt

Furulidsvägen Ingelstad

Senast uppdaterad

2019-01-15

Kontakt

Vidingehem AB
Löpanäsvägen 4
363 21 Rottne

Box 23
363 21 Rottne

0470-70 17 70

Jour: 0470-247 73

Om vidingehem.se

Miljönyckeltal

Följ oss på