Gå till startsidan
Translate
Lyssna

Use Google to translate this website

Ska du hämta eller lämna nycklar?

Med anledning av Coronaviruset, Covid-19, vidtar vi försiktighetsåtgärder när du ska hämta eller lämna nycklar på vårt kontor i Rottne och våra förvaltningskontor i Lammhult, Braås, Ingelstad och Växjö.

Om många kommer samtidigt och kö uppstår kommer en person åt gången välkomnas in i lokalerna. Det innebär att du kan få vänta utomhus tills det blir din tur.

Vanligtvis när du hämtar nycklar till den lägenhet du ska hyra brukar vi berätta om lägenheten och vad det innebär att vara hyresgäst hos oss. För att minska smittspridningen kortar vi ner informationen. Istället får du ta del av den informationen via mail eller brev.

Känner du dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber får du inte vistas i våra lokaler. Då går det bra att någon du känner med fullmakt hämtar eller lämnar nycklarna. Fullmakten ska innehålla ditt namn, personens namn, era personnummer och era underskrifter. Det är viktigt att både ditt och personens legitimationer kan visas upp så att vi kan säkerställa att vi lämnar nycklarna till dig.

För mer information om Coronaviruset och Covid-19 läs här: länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tack för att du hjälper oss att minska smittspridningen!

Bild på nyckelknippa med nycklar

Kontakt

Vidingehem AB
Löpanäsvägen 4
363 21 Rottne

Box 23
363 21 Rottne

0470-70 17 70

Telefontid: helgfria vardagar 8.00-14.00

Jour: 0470-247 73

Vidingehem AB – en del av Växjö kommun

Om vidingehem.se

Miljönyckeltal

Följ oss på