Upphandling av kabel-TV
Just nu upphandlar Vidingehem en leverantör av kabel-TV. Detta berör de fastigheter som idag är kopplade till Com Hem. Om du ser på TV via antennuttaget berörs du av den här upphandlingen. Ser du på TV via fiber så berörs du inte.
Publicerad: 2017-10-31
Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring upphandlingen.

Vem berörs av upphandlingen?

Detta berör alla Vidingehems hyresgäster som ser på TV via antennuttaget. Ser du på TV via fiber så berörs du inte.

Varför görs den här upphandlingen nu?

Vidingehem är ett kommunalt bostadsbolag och lyder därför under Lagen om offentlig upphandling (LOU). Regelverket inom LOU kräver att avtal upphandlas med en viss frekvens. Nuvarande avtal mellan Vidingehem och Com Hem gäller till och med den 31 maj 2018 och det pågår därför nu en upphandling.

Vem blir ny leverantör?
Vi har precis gått ut med en upphandling och därmed är ingenting färdigt. Runt årsskiftet kommer vi att veta vilket företag som blir leverantör av kabel-TV. Det nya avtalet kommer att gälla från och med den 1 juni 2018.

När får jag informationen om vem som blir den nya leverantören?

Så fort det nya avtalet är tecknat kommer vi att informera dig här på hemsidan.

Vad ska jag göra om jag planerar att teckna nya tilläggstjänster eller köpa utrustning av Com Hem inom en snar framtid?
Om du planerar att teckna nya tilläggstjänster (utöver grundutbudet som ingår i hyran) och/eller köpa utrustning inom en snar framtid med Com Hem rekommenderar vi dig att kontrollera med Com Hem om vad som gäller om du behöver säga upp ditt avtal i förtid. Vi kommer att uppdatera dig om vem som blir leverantör i början av nästa år och du kommer därmed att ha gott om tid att om du behöver säga upp ev. tilläggstjänster.

Kontakt
Om du har frågor kring avtalen för kabel-tv är du som vanligt välkommen att kontakta vår kundservice via telefon 0470-70 17 70 eller via e-post: info@vidingehem.se.


HTML tutorial