Intensiva lördagar
Den här tiden på året är det av tradition intensiv aktivitet i vårt småländska kulturlandskap; det skördas på åkrarna, det jagas rådjursbock i skogarna och det fiskas kräftor i sjöarna.
Publicerad: 2017-09-11
Men det är också kulmen på året för en annan typ av aktiviteter, nämligen de stora ortsfesterna. Den 26 augusti var det dags för Rottnedagen, med numera traditionsenliga Vidingehem Triathlon, samt för Kung Inges dag nere i Ingelstad. Lördagen därpå gick Braåsfestivalen av stapeln. Tre härligt intensiva tillställningar och frukten av många ideella planeringstimmar, nedlagda av genuint engagerade ortsbor och driftiga föreningar.

För oss på Vidingehem är det självklart att inte bara bidra med sponsring och diverse praktisk hjälp, utan också att själva finnas på plats – att möta och samtala med människor, att stämma av våra planer för orterna och ta emot synpunkter och idéer. Att lägga upp taktiken ihop.

För tillsammans är vi ett starkt lag, landsbygden och orterna runt om i kommunen är vår gemensamma hemmaplan och vi siktar mot samma mål – en stabil och långsiktig samhällsutveckling med boende och service som ligger i takt med efterfrågan.

Så tack för de här lördagarna! Vi ses i höst!

Krister Karlsson
Kundservicechef


Läs om festerna:HTML tutorial  
"För oss på Vidingehem är det självklart att finnas på plats", säger kundervicechef Krister Karlsson.
"För oss på Vidingehem är det självklart att finnas på plats", säger kundervicechef Krister Karlsson.