Peråke ny vd
Vidingehems nye vd heter Peråke Janén. Han kommer närmast från Tingsrydsbostäder där han varit vd i drygt sex år. Han har också en lång karriär inom Samhall bakom sig. Där arbetade han bland annat som fastighetschef.
Publicerad: 2017-05-23
– Jag ser fram emot att få vara med och utveckla detta spännande bolag som integrerar både bostadsfrågan och landsbygdsfrågan. Jag vill också vara med och bidra till utvecklingen kring bostäder och byggandet i stort i kommunen, säger Peråke Janén.

– Peråkes såväl djupa som långa erfarenhet kring bostadsfrågan och byggande verkar för en fortsatt fantastisk resa för vårt bolag. Det känns väldigt bra att ha honom ombord säger Anna Hultstein (M), ordförande i Vidingehem

– Peråke har ett stort och brett nätverk och ett tydligt ledarskap. Att få in hans kunskap i Vidingehem och i vårt koncerngemensamma arbete ser jag som en otrolig fördel, säger Monica Skagne, kommunchef och vd för Växjö kommunföretag AB

Peråke Janén börjar sin tjänst i mitten av augusti. Han tar över efter Stefan Blomkvist som nu lämnar Vidingehem för nya mål.

För mer information och intervjuer:

Peråke Janén, ny VD: 070-324 41 80
Anna Hultstein (M), ordförande Vidingehem: 0708182728
Monica Skagne, kommunchef och vd VKAB: 0723 836031


HTML tutorial  
Peråke Janén.
Peråke Janén.