Smart investering
Långsiktigt sparande är en smart investering. Och ju tidigare man börjar spara, desto bättre. Att ha en rejäl grundplåt när det är dags att ta avgörande steg i livet är en trygghet.
Publicerad: 2016-09-04
Ett sådant steg handlar om boendet. Till exempel när det är dags att flytta till första egna lägenheten. Eller när man ska sälja sin villa och flytta till en hyresrätt. Men då handlar det inte bara om pengar, utan också om något mycket enklare, nämligen poäng.

För 100 kr om året står du i den kommunala bostadskön. Under tiden kan du luta dig tillbaka medan dina köpoäng rullar in – ett om dagen.
Så gå in på Boplats Växjö redan idag och påbörja din framtidsinvestering. På så sätt blir valfriheten som störst när den behövs som mest.

Gå i på Boplats Växjö och anmäl dig redan nu!

Tävla och vinn!
Växjö Lakers har etablerat sig i det allra översta toppskiktet av svensk hockey och anrika Östers IF är på väg upp genom fotbollstabellerna. Två gäng som vet vikten av att samla poäng, med andra ord.

Nu har du chansen att se ett av dem. Det enda du behöver göra är att fylla i uppgifterna i tävlingstalongen (som du kan skriva ut nedan) och skicka in den senast den 30 september. Välj vilket av lagen du vill se, så deltar du i utlottningen av biljetter.
Ett användar-ID får du när du anmäler dig i bostadskön på Boplats Växjö.

Här kan du skriva ut tävlingstalongen

Eller mejla oss följande uppgifter:

  • Namn
  • Adress
  • Användar-ID
  • Uppge vilket av lagen du vill se.


Tävlingen avser endast dig som är anmäld i bostadskön. Anställda hos Vidingehem får inte delta.


HTML tutorial